Haluan osallistua NYT!

  • Asenne ratkaisee ja sitähän sulla jo onkin, kun downshiftaat ekonistin sivuilla! Jos et vielä ole liittynyt ekonistin sähköpostilistalle niin tee se nyt! Tietoa tapahtumista ja toiminnasta!

  • Ekonisti etsii nuoria taustaryhmään, joka ideoi toimintaa ja toteuttaa tapahtumia. Kolahtiko? Ota yhteyttä

  • Ekonistin facebook-sivuilla on aina päivitettyä tietoa. Nojaa myös siihen suuntaan!

  • Onko seurakuntasi nuortenillassa aina samat setit? Voit vaikuttaa kutsumalla ekonistin illan myllyttäjäksi paikan päälle! Ja se on muuten täysin ilmaista.

  • Ota ekonistin käsikirjasta vinkkejä ja toteuta ekoideoita omalla paikkakunnallasi. Jos tahdot perustaa paikkakunnallesi oman ekonisti-ryhmän niin se ei ihmeitä vaadi. Muutama kaveri riittää alkuun ja mä voin lähettää taustamateriaali tai tulla vierailemaan täältä Helsingistä.

  • Oman esimerkin ja yhdessä tekemisen meiningin kautta saamme ison aallon liikkeelle. Voi olla ekonisti myös lähtemällä mukaan jo käynnissä olevaan toimintaan. Voi osallistua Nuukuusviikkoon, sammuttaa valot Earth Hour-tunnilla, lähteä suorittamaan Luonto-Liiton Pihka-harrastemerkkiä tai osallistua Changemakerin toimintaan.

  • Voit myös ottaa selvää mitä paikallinen luonnonsuojelupiiri tarjoaa, usein voit päästä mukaan linturetkille, hoitamaan ketoja tai vaikuttamaan vaikkapa paikalliseen metsien suojeluun. Jos olet yli 18-vuotias WWF:n kautta on mahdollista liittyä öljyntorjuntajoukkoihin tai voit lähteä talkoooleireille. Hyvin monenlaista toimintaa ympäristön hyväksi on jo käynnissä.

 

Anna oma tapahtuma- tai toimintavinkkisi muiden ekonistien käyttöön, julkaisemme hyvä ideat.

Tiedoksi ekonisteille

Nimi *
Sähköposti *
Tapahtuma/toimintaidea eli mitä, milloin ja missä tapahtuu *
* Pakollinen kenttä